Vanaf mijn 15e jaar houd ik me bezig met natuurfotografie. Inmiddels al 30 jaar. Ik heb een breed interessegebied met een voorkeur voor dieren, landschappen en abstract. Ik omschrijf mezelf als een gedreven sfeerfotograaf en daarom ben ik meestal in de ochtend of avond op pad.

Het maken van de perfecte plaat is geen doel op zich. Het kijken, het bezig zijn in, en genieten van de natuur staat voorop. Ik beleef unieke momenten die fotografisch geen mooie beelden opleveren maar de belevenis is net zoveel waard als een fraaie opname.

Veel beeldmateriaal maak ik in mijn woonomgeving, de Veluwe. Het archief bestaat uit vele duizenden dia’s en digitale beelden gemaakt in heel Nederland en daarbuiten. De laatste 10 jaar heb ik veel koude streken bezocht zoals Noorwegen, IJsland, Spitsbergen en het Zuidelijke Antarctica.

Inmiddels is mijn materiaal in diverse tijdschriften, boeken, agenda’s, postzegels, maar ook voor kalenders en ansichtkaarten gebruikt. Ik werk voor diverse opdrachtgevers zoals Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten, en geef al bijna 10 jaar workshops en cursussen. Sinds 1999 is een deel van mijn materiaal ondergebracht bij stockbureau Kina.