Film binden Veluweboek

Erg leuk om het te zien is het binden van het Veluweboek. Natuurlijk ook even naar de kwaliteit van het binden gekeken. Het boek ziet er prachtig uit. In het filmpje kun je zien hoe het binden in zijn werk gaat.

Deel deze pagina op:

Meest recente berichten

Voorinschrijving nieuwe Veluweboek

Het boek krijgt gestalte en is voor een groot deel gevuld en opgemaakt. Ruim 400 foto’s in het 300 pagina tellende fotoboek. In dit boek ruimte voor nieuwe bewoners als de wisenten en de wolf. Het boek komt uit in november 2021 en je kun nu met korting een voorinschrijving doen. Lees verder bij de…

Bos -en vogelhut Veluwe in gebruik

Dag Geurt, Ik heb het prima naar mijn zin gehad vandaag, ik was er om zes uur en ben om zes uur weer vertrokken. Wat een prachtig plekje is dit! En veel soorten vogels! Volgens mij zit er misschien wel een primeurtje bij: in volgorde van opkomst: koolmees, appelvink, roodborst, pimpelmees, kruisbek, gbs, vink, kuifmees,…

Fotoreis rondom Spitsbergen 2021

Fotoreis rondom Spitsbergen (verzet naar 2022) Spitsbergen, wie er ooit geweest is, wil weer eens terug. Het land waar de zon in de zomer niet onder gaat en pure landschappen vol arctisch leven. Walrussen op blauwe ijsschotsen, jagende ijsberen en enorme kolonies zeevogels die een luid kabaal malen. Maar ook Hollandse historie. Willem Barentsz ging…