Fotoreis rondom Spitsbergen

Fotoreis rondom Spitsbergen

Spitsbergen, wie er ooit geweest is , wil weer eens terug. Het land waar de zon in de zomer
niet onder gaat en pure landschappen vol arctisch leven. Walrussen op blauwe ijsschotsen,
jagende ijsberen en enorme kolonies zeevogels die een luid kabaal malen.
Maar ook Hollandse historie. Willem Barentsz ging ons voor en gaf het de naam Spitsbergen.
Met de M.S. Ortelius gaan we op zoek naar wildlife en imposante landschappen met
als koers : Rondom Spitsbergen

De reis gaat sowieso door en je krijgt 7% korting op de normale prijs. Download en bekijk de brochure.

Bekijk beelden van eerdere fotoreizen in de Gallery.

Deel deze pagina op:

Meest recente berichten

Fotoreis rondom Spitsbergen

Fotoreis rondom Spitsbergen Spitsbergen, wie er ooit geweest is , wil weer eens terug. Het land waar de zon in de zomer niet onder gaat en pure landschappen vol arctisch leven. Walrussen op blauwe ijsschotsen, jagende ijsberen en enorme kolonies zeevogels die een luid kabaal malen. Maar ook Hollandse historie. Willem Barentsz ging ons voor…

Fotoreis Namibië mei – juni 2019

Noord West Namibië – voor avonturiers  – 26 mei – 9 juni     Dit is een bijzondere fotoreis naar delen van Namibië waar je in je eentje niet gauw zult komen. Vanuit Windhoek reizen we naar de uiterste Noord West hoek van Namibië. Hier vind je op de kaart het Hartmann gebergte en Marienfluss.…

De buizerd en Wifi

Onlangs lag er een jonge reebok op de weg, dood! De auto was gewoon doorgereden want het dier lag nog half op de weg. Met het ree wilde ik het weer eens proberen, een buizerd lokken, of misschien wel twee vechtende! Ging ik vroeger (20 jaar geleden) in een tent zitten wachten, deze keer wilde…