Fotoreis rondom Spitsbergen 2021

Fotoreis rondom Spitsbergen (verzet naar 2021)

Spitsbergen, wie er ooit geweest is , wil weer eens terug. Het land waar de zon in de zomer
niet onder gaat en pure landschappen vol arctisch leven. Walrussen op blauwe ijsschotsen,
jagende ijsberen en enorme kolonies zeevogels die een luid kabaal malen.
Maar ook Hollandse historie. Willem Barentsz ging ons voor en gaf het de naam Spitsbergen.
Met de M.S. Ortelius gaan we op zoek naar wildlife en imposante landschappen met
als koers : Rondom Spitsbergen

De reis gaat sowieso door en je krijgt 7% korting op de normale prijs. Download en bekijk de brochure.

Bekijk beelden van eerdere fotoreizen in de Gallery.

Deel deze pagina op:

Meest recente berichten

Bos -en vogelhut Veluwe in gebruik

Dag Geurt, Ik heb het prima naar mijn zin gehad vandaag, ik was er om zes uur en ben om zes uur weer vertrokken. Wat een prachtig plekje is dit! En veel soorten vogels! Volgens mij zit er misschien wel een primeurtje bij: in volgorde van opkomst: koolmees, appelvink, roodborst, pimpelmees, kruisbek, gbs, vink, kuifmees,…

Fotoreis rondom Spitsbergen 2021

Fotoreis rondom Spitsbergen (verzet naar 2021) Spitsbergen, wie er ooit geweest is , wil weer eens terug. Het land waar de zon in de zomer niet onder gaat en pure landschappen vol arctisch leven. Walrussen op blauwe ijsschotsen, jagende ijsberen en enorme kolonies zeevogels die een luid kabaal malen. Maar ook Hollandse historie. Willem Barentsz…

Fotoreis Namibië mei – juni 2019

Noord West Namibië – voor avonturiers  – 26 mei – 9 juni     Dit is een bijzondere fotoreis naar delen van Namibië waar je in je eentje niet gauw zult komen. Vanuit Windhoek reizen we naar de uiterste Noord West hoek van Namibië. Hier vind je op de kaart het Hartmann gebergte en Marienfluss.…