Fotoreis rondom Spitsbergen 2022

Fotoreis rondom Spitsbergen (verzet naar 2022)

Spitsbergen, wie er ooit geweest is, wil weer eens terug. Het land waar de zon in de zomer
niet onder gaat en pure landschappen vol arctisch leven. Walrussen op blauwe ijsschotsen,
jagende ijsberen en enorme kolonies zeevogels die een luid kabaal malen.
Maar ook Hollandse historie. Willem Barentsz ging ons voor en gaf het de naam Spitsbergen.
Met de M.S. Ortelius gaan we op zoek naar wildlife en imposante landschappen met
als koers: Rondom Spitsbergen

De reis gaat sowieso door en je krijgt 7% korting op de normale prijs. Download en bekijk de brochure.

Bekijk beelden van eerdere fotoreizen in de Gallery.

Deel deze pagina op:

Meest recente berichten

Herfstreis IJsland 2023

In navolging op eerdere fotoreizen naar IJsland volgt in 2023 een reis in de herfst. We bezoeken fotogenieke plekken voor een combinatie van herfstkleuren en het landschap. Bruisende watervallen, lavavelden, gletsjers en kolkende rivieren. Met een busje gaan we op eigen gelegenheid op zoek. De nadruk ligt in het binnenland en de zuidkust. De kleuring…

Nieuwe Veluweboek beschikbaar

Het boek is klaar en leverbaar. Ruim 400 foto’s in het 300 pagina tellende fotoboek met hetzelfde formaat als de voorgaande boeken. In dit boek ruimte voor nieuwe bewoners als de wisenten en de wolf.  Lees verder bij de productinformatie.    

Bos -en vogelhut Veluwe in gebruik

Dag Geurt, Ik heb het prima naar mijn zin gehad vandaag, ik was er om zes uur en ben om zes uur weer vertrokken. Wat een prachtig plekje is dit! En veel soorten vogels! Volgens mij zit er misschien wel een primeurtje bij: in volgorde van opkomst: koolmees, appelvink, roodborst, pimpelmees, kruisbek, gbs, vink, kuifmees,…