Bos -en vogelhut Veluwe in gebruik

Dag Geurt,

Ik heb het prima naar mijn zin gehad vandaag, ik was er om zes uur en ben om zes uur weer vertrokken.

Wat een prachtig plekje is dit! En veel soorten vogels!

Volgens mij zit er misschien wel een primeurtje bij: in volgorde van opkomst: koolmees, appelvink, roodborst, pimpelmees, kruisbek, gbs, vink, kuifmees, zanglijster, staartmees, zwarte roodstaart, merel, gekraagde roodstaart, goudvink, bonte vliegenvanger, gaai, putter, zwartkop, winterkoning, zwarte mees, houtduif, fitis, glanskop, heggemus, witgat, graspieper, havik, geelgors.

Ik tel 28 soorten! Daarnaast nog een muis, eekhoorn, hert, en kikker.

Ik denk dat ik in het najaar nog wel een keer reserveer, het is me uitstekend bevallen, dank je wel.

Sinds maart is deze boshut met aansluitende vijver in gebruik.  Je kunt door glas fotograferen of vanachter een camouflagdoek.  Er komen veel vogels, van winterkoning tot havik, en als je gelukt hebt zie je een ree of hert.

Wil je zelf een keer gaan zitten, kijk voor meer informatie en reserveren.

 

 

 

Deel deze pagina op:

Meest recente berichten

Bos -en vogelhut Veluwe in gebruik

Dag Geurt, Ik heb het prima naar mijn zin gehad vandaag, ik was er om zes uur en ben om zes uur weer vertrokken. Wat een prachtig plekje is dit! En veel soorten vogels! Volgens mij zit er misschien wel een primeurtje bij: in volgorde van opkomst: koolmees, appelvink, roodborst, pimpelmees, kruisbek, gbs, vink, kuifmees,…

Fotoreis rondom Spitsbergen 2021

Fotoreis rondom Spitsbergen (verzet naar 2021) Spitsbergen, wie er ooit geweest is , wil weer eens terug. Het land waar de zon in de zomer niet onder gaat en pure landschappen vol arctisch leven. Walrussen op blauwe ijsschotsen, jagende ijsberen en enorme kolonies zeevogels die een luid kabaal malen. Maar ook Hollandse historie. Willem Barentsz…

Fotoreis Namibië mei – juni 2019

Noord West Namibië – voor avonturiers  – 26 mei – 9 juni     Dit is een bijzondere fotoreis naar delen van Namibië waar je in je eentje niet gauw zult komen. Vanuit Windhoek reizen we naar de uiterste Noord West hoek van Namibië. Hier vind je op de kaart het Hartmann gebergte en Marienfluss.…