Bos -en vogelhut Veluwe in gebruik

Dag Geurt,

Ik heb het prima naar mijn zin gehad vandaag, ik was er om zes uur en ben om zes uur weer vertrokken.

Wat een prachtig plekje is dit! En veel soorten vogels!

Volgens mij zit er misschien wel een primeurtje bij: in volgorde van opkomst: koolmees, appelvink, roodborst, pimpelmees, kruisbek, gbs, vink, kuifmees, zanglijster, staartmees, zwarte roodstaart, merel, gekraagde roodstaart, goudvink, bonte vliegenvanger, gaai, putter, zwartkop, winterkoning, zwarte mees, houtduif, fitis, glanskop, heggemus, witgat, graspieper, havik, geelgors.

Ik tel 28 soorten! Daarnaast nog een muis, eekhoorn, hert, en kikker.

Ik denk dat ik in het najaar nog wel een keer reserveer, het is me uitstekend bevallen, dank je wel.

Sinds maart is deze boshut met aansluitende vijver in gebruik.  Je kunt door glas fotograferen of vanachter een camouflagdoek.  Er komen veel vogels, van winterkoning tot havik, en als je gelukt hebt zie je een ree of hert.

Wil je zelf een keer gaan zitten, kijk voor meer informatie en reserveren.

 

 

 

Deel deze pagina op:

Meest recente berichten

Herfstreis IJsland 2023

In navolging op eerdere fotoreizen naar IJsland volgt in 2023 een reis in de herfst. We bezoeken fotogenieke plekken voor een combinatie van herfstkleuren en het landschap. Bruisende watervallen, lavavelden, gletsjers en kolkende rivieren. Met een busje gaan we op eigen gelegenheid op zoek. De nadruk ligt in het binnenland en de zuidkust. De kleuring…

Nieuwe Veluweboek beschikbaar

Het boek is klaar en leverbaar. Ruim 400 foto’s in het 300 pagina tellende fotoboek met hetzelfde formaat als de voorgaande boeken. In dit boek ruimte voor nieuwe bewoners als de wisenten en de wolf.  Lees verder bij de productinformatie.    

Bos -en vogelhut Veluwe in gebruik

Dag Geurt, Ik heb het prima naar mijn zin gehad vandaag, ik was er om zes uur en ben om zes uur weer vertrokken. Wat een prachtig plekje is dit! En veel soorten vogels! Volgens mij zit er misschien wel een primeurtje bij: in volgorde van opkomst: koolmees, appelvink, roodborst, pimpelmees, kruisbek, gbs, vink, kuifmees,…