Herfstreis IJsland 2023

In navolging op eerdere fotoreizen naar IJsland volgt in 2023 een reis in de herfst.
We bezoeken fotogenieke plekken voor een combinatie van herfstkleuren en het
landschap. Bruisende watervallen, lavavelden, gletsjers en kolkende rivieren. Met
een busje gaan we op eigen gelegenheid op zoek. De nadruk ligt in het binnenland
en de zuidkust.
De kleuring van de vegetatie start in september en kan doorlopen tot in oktober.
Het is erg afhankelijk wanneer de koude intreedt. Komt er vorst en koude, dan is
de verkleuring massaal en intens. Eind september is doorgaans een goede periode.

Heb je interesse? Bekijk de brochure. Er is een wachtlijst.

Deel deze pagina op:

Meest recente berichten

Herfstreis IJsland 2023

In navolging op eerdere fotoreizen naar IJsland volgt in 2023 een reis in de herfst. We bezoeken fotogenieke plekken voor een combinatie van herfstkleuren en het landschap. Bruisende watervallen, lavavelden, gletsjers en kolkende rivieren. Met een busje gaan we op eigen gelegenheid op zoek. De nadruk ligt in het binnenland en de zuidkust. De kleuring…

Nieuwe Veluweboek beschikbaar

Het boek is klaar en leverbaar. Ruim 400 foto’s in het 300 pagina tellende fotoboek met hetzelfde formaat als de voorgaande boeken. In dit boek ruimte voor nieuwe bewoners als de wisenten en de wolf.  Lees verder bij de productinformatie.    

Bos -en vogelhut Veluwe in gebruik

Dag Geurt, Ik heb het prima naar mijn zin gehad vandaag, ik was er om zes uur en ben om zes uur weer vertrokken. Wat een prachtig plekje is dit! En veel soorten vogels! Volgens mij zit er misschien wel een primeurtje bij: in volgorde van opkomst: koolmees, appelvink, roodborst, pimpelmees, kruisbek, gbs, vink, kuifmees,…