Boeken

Een mooie manier om beleving en
kennis te delen

Passie, bijzondere belevenissen, kennis en vakmanschap komen samen in twee fraaie fotoboeken over de Veluwe. Zoiets ontstaat niet zomaar. Daar gaan jaren van fotografie (en veel geduld) aan vooraf. Ook tijdens het proces van vormgeving tot eindprodukt is enig geduld op zijn plaats. Uiteindelijk wil je een eindproduct dat jouw gevoel van de beleving goed weergeeft. Door het hele proces zelf te doen kun je een boek creëren in de volledige vrijheid. Je kiest zelf de beelden, doet zelf de vormgeving, en zoekt een kwaliteitsdrukker die de inspanning van jaren aan het papier toevertrouwd.

'Veluwe, onvergetelijke ontmoetingen', is mijn eerste fotoboek. Een boek dat goed is ontvangen gezien de vele hartverwarmende reacties. Twintig jaar aan fotografie ging er aan vooraf. Het tweede boek  belicht de Veluwe vanuit natuur-cultuur perspectief. Verrassende plekken met boeiende verhalen van ons grootste natuurgebied.

Een nieuw boek over de Veluwe is onderweg. Er wordt druk aan gewerkt aan de vormgeving en de voorlopige cover zie je op deze pagina.

Veluwe, onverwacht weerzien

Het boek is leverbaar! Ruim 400 foto's in het 300 pagina tellende fotoboek. In dit boek ruimte voor nieuwe bewoners als de wisenten en de wolf.

Meer detail ->

Veluwe, ontmoetingen met het verleden

Bij het uitbrengen van het boek Veluwe, onvergetelijke ontmoetingen in 2008 is het idee ontstaan om een boek te maken waarin de cultuurhistorie meer belicht wordt.  Meer dan 100 plekken in de Veluwse natuur en hun verhaal zijn chronologisch gebundeld in dit 320 pagina's tellende boek.

Meer details ->

Veluwe, onvergetelijke ontmoetingen

Na ruim 20 jaar zwerven, beleven en fotograferen op de Veluwe is er een unieke verzameling beeldmateriaal ontstaan. Dit werk is gebundeld in een prachtig en uniek fotoboek. Aan de hand van de vier jaargetijden staat het boek vol met sfeervolle landschappen, de dieren, planten en leuke details.

Meer details ->