Deze vogelhut (op eigen terrein)  is ruim ingericht als tweepersoonshut en ligt in een bosgebied. Er is een kachel en een noodtoilet.  Het is een kwartier lopen naar de hut. Ben je mindervalide, mail dan even naar de mogelijkheden om bij de hut te komen. De hut heeft twee ramen die open kunnen en een spiegelende ruit waardoor je kunt fotograferen. In de twee openingen past een raamwerk met camouflagedoek. Je hebt de keuze. Er staan twee  in hoogte verstelbare stoelen. Er zijn twee schommelkoppen aanwezig, op een grondplaat met ArcasSwiss aansluiting en twee rijstzakken.

Er komen veel diverse vogels van havik tot winterkoning. In de winterperiode komen ze met name op het voer af en in zomer lokt het water de vogels tot vlak voor de hut. Verder ligt er aas in de vorm van een duif voor roofvogels.

Sinds maart 2020 zijn de volgende soorten bij de hut gefotografeerd: havik, sperwer, wespendief, buizerd, raaf, appelvink, vink, keep, goudvink, tjiftjaf, fitis, koolmees, pimpelmees, zwarte mees, kuifmees, glanskopmees, staartmees, merel, zanglijster, gaai, roodborst, heggenmus, winterkoning, grote bonte specht, groenling, groene specht, zwarte specht, houtduif, bonte vliegenvanger, koperwiek, gekraagde roodstaart, putter, graspieper, boompieper, witte kwikstaart, zwartkop, witgatje, ijsvogel, draaihals, kruisbek, blauwe reiger. En verder groene kikker, bruine kikker, rat, eekhoorn, ree, edelhert, wild zwijn en ringslang.

Hoe te reserveren: Download hier de voorwaarden en indien akkoord boek je de hut voor een dag voor € 67,50. In de wintermaanden € 2 extra vanwege de gasprijs. Kijk in tabblad ‘Kalender & Reserveren’  naar de agenda en de beschikbaarheid (groen = beschikbaar). Klik een datum aan, vul je gegevens in en reken af via iDEAL.

Direct na de boeking wordt er automatisch een mail gestuurd met factuur en een link naar de informatie over de hut. Heb je geen mail ontvangen? Kijk dan in de spam. Heb je vragen, stuur me een mail of app /bel (06-420 85 530

Boshut Veluwe - Meerveld

Beschikbaar
Bezet
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
-
-

Reken af via iDeal