Fotocursussen

De leukste fotoclub van Nederland.

De leukste fotoclub van Nederland. Deze kreet hoor ik wel eens van deelnemers die al een paar jaar meedraaien in een groep. Leerzaam, leuk en gezellig. Al 12 jaar geef ik workshops en cursussen. Veel deelnemers komen nog eens terug of gaan mee op fotoreis. Diverse fotografen die nu zelf cursus geven zijn deelnemer geweest in één van mijn groepen.

De vakgroep en de praktijkgroepen zijn cursusgroepen die het hele jaar door lopen. De deelnemers trekken dus een jaar met elkaar op. Dat is niet alleen leerzaam maar ook erg gezellig.

De bespreekavonden en theoriedagen worden gegeven in het cursuslokaal in Meerveld (Uddel). De nieuwe planning voor 2018 komt in oktober op de site.

Cursuslokaal in Meerveld (Uddel)
Cursuslokaal in Meerveld (Uddel)

Persoonlijke workshop

Een persoonlijke workshop wordt nog wel eens als cadeau gegeven. 1:1 begeleiding met een maximaal rendement. We zoeken samen een geschikte datum en locatie, passende bij je onderwerpen waarin je verder wilt groeien. Interesse? Stuur en mail.

Belangstelling ? Stuur een mail ->

De vakgroep

Interactie en beeldbespreking

Reacties op eigen werk zijn belangrijk om verder te kunnen groeien. Dat kan natuurlijk via internetforums, maar persoonlijke bijeenkomsten zijn veel doelmatiger en tevens gezelliger! Verder is ambitie belangrijk en dat je je ervaringen wilt delen met anderen.

Meer info ->

Praktijkgroep

Met de praktijkgroep ga ik vooral op stap. Tijdens de 5 velddagen bezoeken we gebieden in het juiste seizoen.  Centraal staat het breder toepassen van de theorie en het verder ontwikkelen van het kijken en compositie maken op verschillende gebieden (landschap, macro, vogels, dieren, abstract, etc).

Meer info ->