Interactie en beeldbespreking

Reacties op eigen werk zijn belangrijk om verder te kunnen groeien. Dat kan natuurlijk via internetforums, maar persoonlijke bijeenkomsten zijn veel doelmatiger en tevens gezelliger!gb_2008-11-08_0142

Beelden bespreken en interactie met elkaar zijn dus het hoofddoel van de vakgroep Natuurfotografie. Iedereen brengt zijn eigen ervaringen in en deelt deze met de groep. De vakgroep is dus niet voor starters maar voor de meer ervaren deelnemers die reeds een gedegen niveau hebben bereikt met fotografie en beeldbewerking. Ze hebben diverse cursussen gevolgd (de basiscursus en (sommigen twee maal) de praktijkcursus) en hebben een gedegen kennis van techniek en beeldbewerking, waardoor ze een daadwerkelijke bijdrage kunnen leveren aan de groep.

We komen 7 keer per jaar bij elkaar en bespreken beelden op gebied van techniek, compositie en beeldbewerking en andere onderwerpen die de deelnemers zelf inbrengen. De avonden zijn over het jaar verdeeld. Op de eerste avond bespreken we de onderwerpen die we in de loop van het jaar uitdiepen. Naast de bespreekavonden gaan we drie keer op pad. Dan kun je zien hoe anderen aan het werk zijn. Verder is er toegang tot de Facebook groep waar je, buiten de avonden om, beelden met elkaar kunt bespreken.

Heb je interesse om in 2019 of 2020 mee te doen, stuur dan een mail. Opgeven is niet automatisch meedoen! Ik kijk naar de samenstelling van de groep zodat iedereen zijn/haar leermomenten goed kan benutten. Kosten € 499,00.

Locaties van de velddagen kunnen i.v.m. weersomstandigheden en interesse van de groep wijzigen. De avonden zijn in Meerveld/Uddel.

De data 2019 zijn (vol):

Onderwerp Vakgroep 2019
Bespreken beeld - jaarthema ma 21 jan
Bespreekavond ma 4 mrt
Helgoland 8-10 maart
Bespreekavond ma 1 april
Velddag 4 mei
Bespreken beeld ma 20 mei
Bespreekavond ma 19 aug
Bespreekavond ma 7 okt
Velddag zo 27 okt
Bespreekavond ma 11 nov
Afsluiten en presentatie jaarthema ma 2 dec