Deze vogelhut ligt op eigen terrein en is ruim ingericht als tweepersoonshut. Er is een kachel en een toilet. Verder is er een waterkoker met koffie en thee. Voor de roofvogels wordt er gevoerd met aas.

De hut ligt in een variërend landschap van weiden, akkers, houtwallen, bos en heide. Het is twee minuten lopen en de hut is beschikbaar van zonsopkomst tot zonsondergang maar uiterlijk tot 19:00 uur. Op zaterdag tot 17:00. Andere tijden in overleg.De hut heeft een spiegelende ruit waardoor je kunt fotograferen. Er staan twee in hoogte verstelbare stoelen. Er zijn twee Leofoto schommelkoppen aanwezig, op een grondplaat met ArcasSwiss aansluiting en twee rijstzakken.

Vogels die de hut hebben bezocht: sperwer, buizerd, havik, appelvink, vink, keep, goudvink, tjiftjaf, fitis, koolmees, pimpelmees, glanskopmees, staartmees, merel, spreeuw, huismus, groenling, zanglijster, gaai, roodborst, heggenmus, winterkoning, grote bonte specht, kleine bonte specht, groene specht, houtduif, koperwiek, kramsvogel, putter, sijs, barmsijs, witte kwikstaart, gele kwikstaart, zwartkop, ijsvogel, blauwe reiger, boerenzwaluw, gekraagde roodstaart, draaihals, witgatje en zwarte kraai.

Hoe te reserveren: Download hier de voorwaarden en indien akkoord boekt je de hut voor een dag voor € 60,- Dat is inclusief voer, aas, verwarming en koffie/thee.
Kijk in tabblad ‘Kalender & Reserveer’ naar agenda en de beschikbaarheid (groen = beschikbaar). Klik een datum aan, vul je gegevens in en reken af via iDeal.

Direct na de boeking wordt er automatisch een mail gestuurd met factuur en een link naar de informatie over de hut. Heb je geen mail ontvangen? Kijk dan in de spam. Heb je vragen, stuur me een mail of app /bel (06-420 85 530)

Er is ook een Facebookgroep voor deze hut.

Veldhut Nieuw Milligen

Beschikbaar
Bezet
Wacht
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
-
-

Ideal