Veldhut Veluwe - Nieuw Milligen

Informatie

Vogels fotograferen en beleven vanuit de veldhut op de Veluwe in de buurt van Nieuw Milligen.

Deze vogelhut ligt op eigen terrein en is ruim ingericht als tweepersoonshut. Er is een kachel en een noodtoilet. Verder is er een waterkoker met koffie en thee. Voor de roofvogels wordt er gevoerd met aas.

De hut ligt in een variërend landschap van weiden, akkers, houtwallen, bos en heide. De hut is vanaf 1 januari 2022 toe boeken.

Het is twee minuten lopen en de hut is beschikbaar van zonsopkomst tot 17:00 uur van dinsdag t/m zaterdag.

De hut heeft een spiegelende ruit waardoor je kunt fotograferen. Er staan twee in hoogte verstelbare stoelen. Er zijn twee schommelkoppen aanwezig, op een grondplaat met ArcasSwiss aansluiting en twee rijstzakken.

 

Vogels die je kunt verwachten zijn: sperwer, buizerd, appelvink, vink, keep, goudvink, tjif tjaf, fitis, koolmees, pimpelmees, glanskopmees, merel, spreeuw, huismus, groenling, zanglijster, gaai, roodborst, heggenmus, winterkoning, grote bonte specht, groene specht, houtduif, koperwiek, kramsvogel, putter, witte kwikstaart, zwartkop, ijsvogel, blauwe reiger. De lijst zal vast groeien als deze nieuwe hut meer bezoek krijgt.

Hoe te reserveren:

Je boekt de hut voor een dag voor een kennismakingsprijs van € 57,50. Dat is inclusief voer, aas, verwarming en koffie/thee.
Kijk in tabblad 'Kalender & Reserveer' naar agenda en de beschikbaarheid (groen = beschikbaar).

Klik een datum aan, vul je gegevens in en reken af via iDeal.

Na de betaling ontvang je direct de informatie over de hut.

Heb je vragen, stuur me een mail of app /bel (06-420 85 530)

Kalender & reserveren