Veldhut Veluwe - Nieuw Milligen

Informatie

Vogels fotograferen en beleven vanuit de veldhut op de Veluwe in de buurt van Nieuw Milligen.

Deze vogelhut ligt op eigen terrein en is ruim ingericht als tweepersoonshut. Er is een kachel en een noodtoilet. Verder is er een waterkoker met koffie en thee. Voor de roofvogels wordt er gevoerd met aas.

De hut ligt in een variërend landschap van weiden, akkers, houtwallen, bos en heide. De hut is vanaf 1 januari 2022 toe boeken.

Het is twee minuten lopen en de hut is beschikbaar van zonsopkomst tot zonsondergang maar uiterlijk tot 19:00 uur. Op zaterdag tot 17:00. Andere tijden in overleg.

De hut heeft een spiegelende ruit waardoor je kunt fotograferen. Er staan twee in hoogte verstelbare stoelen. Er zijn twee Leofoto schommelkoppen aanwezig, op een grondplaat met ArcasSwiss aansluiting en twee rijstzakken.

Vogels die de hut hebben bezocht: sperwer, buizerd, havik, appelvink, vink, keep, goudvink, tjif tjaf, fitis, koolmees, pimpelmees, glanskopmees, staartmees, merel, spreeuw, huismus, groenling, zanglijster, gaai, roodborst, heggenmus, winterkoning, grote bonte specht, kleine bonte specht, groene specht, houtduif, koperwiek, kramsvogel, putter, witte kwikstaart, zwartkop, ijsvogel, blauwe reiger, boerenzwaluw, gekraagde roodstaart, draaihals en zwarte kraai. De lijst zal vast groeien als deze nieuwe hut meer bezoek krijgt.

Hoe te reserveren:

Download hier de voorwaarden en indien akkoord boekt je de hut voor een dag voor € 60,- Dat is inclusief voer, aas, verwarming en koffie/thee.
Kijk in tabblad 'Kalender & Reserveer' naar agenda en de beschikbaarheid (groen = beschikbaar). Op zondag is de hut niet beschikbaar.

Klik een datum aan, vul je gegevens in en reken af via iDeal.

Na de betaling ontvang je direct de informatie over de hut.

Heb je vragen, stuur me een mail of app /bel (06-420 85 530)

Kalender & reserveren