Dag Geurt,

Ik heb het prima naar mijn zin gehad vandaag, ik was er om zes uur en ben om zes uur weer vertrokken. Wat een prachtig plekje is dit! En veel soorten vogels!

Volgens mij zit er misschien wel een primeurtje bij: in volgorde van opkomst: koolmees, appelvink, roodborst, pimpelmees, kruisbek, gbs, vink, kuifmees, zanglijster, staartmees, zwarte roodstaart, merel, gekraagde roodstaart, goudvink, bonte vliegenvanger, gaai, putter, zwartkop, winterkoning, zwarte mees, houtduif, fitis, glanskop, heggenmus, witgat, graspieper, havik, geelgors. Ik tel 28 soorten! Daarnaast nog een muis, eekhoorn, hert, en kikker.

Ik denk dat ik in het najaar nog wel een keer reserveer, het is me uitstekend bevallen, dank je wel.

Sinds maart is deze boshut met aansluitende vijver in gebruik.  Je kunt door glas fotograferen of vanachter een camouflagedoek.  Er komen veel vogels, van winterkoning tot havik, en als je gelukt hebt, zie je een ree of hert.

Wil je zelf een keer gaan zitten, kijk voor meer informatie onder fotohutten.